Online

Personal Coaching gericht op welzijn en balans

 

Ontdek hoe (ONLINE) PERSONAL COACHING jou kan helpen jouw leven in een relatief korte periode te veranderen van EEN LEVEN WAARIN VERMOEIDHEID, ONRUST, ONBALANS, ZINLOOSHEID de boventoon voert naar EEN BEWUST GELUKKIG LEVEN VOL ENERGIE, RUST, BALANS, PERSOONLIJK SUCCES EN NIET OP DE LAATSTE PLAATS ZINGEVING!

Mensen stellen mij regelmatig dit soort vragen:

Rood kruisjeIk ben voornamelijk in mijn hoofd bezig, er komt geen eind aan het piekeren. Wat doe ik verkeerd?

Rood kruisjeIk ben onzeker, ik twijfel aan veel zaken, ik heb ook het gevoel dat ik niet goed meer weet wat ik nou eigenlijk echt wil? Wat ik echt nodig heb? Wat ik echt plezierig vind? Laat staan dat ik weet hoe ik dat dan moet doen! Ik weet wel wat ik niet wil en niet fijn vind! Ik heb het gevoel klem te zitten en ik loop op mijn tenen. Kun jij mij helpen?

Rood kruisjeIk voel over het algemeen veel onrust en onvrede, ik krijg er geen grip op. Ligt het aan mij? Ligt het aan mijn werk? Ligt het aan mijn relatie? Heb ik een burn-out? Een vervroegde mid-life crisis? Ik weet het echt niet meer. Wat is er in godsnaam mis gegaan?

Rood kruisjeIk ben vaak somber en slecht gehumeurd. Ik irriteer me soms aan de meest eenvoudige zaken. Ik heb van alles al geprobeerd maar ik blijf in een cirkel rond lopen. Kun je mij helpen?

Rood kruisjeOp “goede dagen” is er soms maar een klein incident nodig om zeer heftig te reageren op wat er gebeurt, ik word dan heel snel boos of ik ben juist enorm teleurgesteld en ik raak dan snel uit balans. Het  kost me veelal uren en soms zelfs enkele dagen voordat ik hiervan hersteld ben! Wat is er mis met mij?

Rood kruisjeIk doe heel veel voor anderen, ik zeker zin ben ik een “pleaser”. Ik offer mezelf regelmatig op om situaties in goede banen te leiden. En toch heb ik het gevoel dat dat niet gezien wordt. Ik voel me vaak niet begrepen, niet gewaardeerd. Ik begrijp niet waarom dat niet gezien wordt? Anderen vinden dat ik assertiever moet zijn! Kun je mij helpen?

De lijst van voorbeelden is oneindig en een eenduidig antwoord op bovenstaande vragen is niet zomaar gegeven. Op dit soort vragen is mijn antwoord “Ja” mits:

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantJe werkelijk bereid bent om nu aan de slag te gaan met jezelf;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWij in een persoonlijk (online) intake gesprek tot de conclusie komen dat er een match is tussen jou en mij en wij beiden tot de conclusie komen dat ik de juiste coach voor jou ben;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantJe bereid bent om naar aanleiding van een positief intakegesprek, een aantal vragen grondig te beantwoorden en wij beiden op grond van deze antwoorden tot een coach opdrachtbeschrijving komen waarin concreet beschreven staat welke doelen jij wilt bereiken, wat jij gaat doen en wat je van mij als coach kunt verwachten.

Voor en Na

Freek de Lang als Coach

Inmiddels ruim 10 jaar word ik als professionele coach veelvuldig gevraagd voor mentoring-, coaching- en counseling vraagstukken.

Wanneer je besluit om mij in te schakelen als coach dan:

Een verzameling van onderwerpen die regelmatig voorkomen in een coaching traject:

Zelfbeeld, Zelfredzaamheid, Bewustzijn, Verantwoordelijkheid, Authenticiteit, Assertiviteit, Eerste Indrukken, Vooroordelen, Genieten, Gene, Weerstand, Toegeven, Zelfkennis, Irritaties, Intuïtie, Loslaten, Feedback, Zelfacceptie, Vertrouwen, Empathie, Relaties, Zelfkritiek, Ego, Drijfveren, Behoeften, Plezier, Discipline, Veerkracht, Planmatig, Beeldvorming, Doorzettingsvermogen, Eigenwaarde, Focus, Durf, Motivatie, Vrijheid, Zelfinzicht, Overtuigingen, Waarden, Overgave, Proactief, Vitaliteit, Missie, Competenties, Kwaliteiten, Talenten, Succes, Waardering & Erkenning, Zelf, Liefde, Elegantie, Inspiratie, Zekerheid, Bijdragen, Zorgzaamheid, Geborgenheid, Ecologie, Stretchen, Ontwikkelen, Duurzaamheid, Ontspannen, Trots, Jaloezie, Innovatief, Boosheid, Nederigheid, Efficiënt, Zelfbeheersing, Dankbaarheid, Mededogen, Geluk, Passie, Daadkracht, Rust, Balans.

Volle overgave

 

Een verzameling resultaten die anderen voor jou hebben geboekt tijdens en na een coaching traject;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWeten wie ze zijn, wat hen drijft en doen er alles aan om daar trouw aan te blijven;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWeten heel helder wat ze willen (en wat ze niet willen) en hoe ze dat kunnen bereiken;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantHebben nieuw evenwicht gevonden in de verhouding werk & leven (work-life balance);

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantKunnen beter voor zichzelf opkomen;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWeten hoe zij zichzelf en anderen kunnen waarderen en zijn minder gevoelig geworden voor de erkenning en waardering van anderen;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantOntlenen hun eigenwaarde aan wie ze zijn en niet aan wat ze doen;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantVoelen zich comfortabeler met nieuwe veranderingen;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantBlijven gericht op het positieve in gebeurtenissen, potentiële kansen en mogelijkheden, waar anderen voornamelijk problemen en bedreigingen zien;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWeten hoe zij zichzelf en anderen kunnen inspireren, stimuleren en motiveren;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantHebben geleerd om te doen wat nodig is om de voor hen belangrijke, zaken te realiseren / resultaten te bereiken, los van hoe ze zich voelen;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantHebben geleerd nee te zeggen zonder schuldgevoel;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantBegrijpen het belang van het bouwen aan goede relaties en denken daarbij altijd in termen van Win-Win relaties;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantNemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de gevolgen daarvan;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantZijn proactief, ondernemend en denken vooruit;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantWerken heel bewust aan hun communicatieve vaardigheden teneinde daarin zeer bedreven te raken;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantStaan open voor feedback van anderen en halen daaruit lessen die voor hen van toepassing kunnen zijn om zichzelf te verbeteren;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantZijn zeer effectief als het gaat om het bewust managen van hun eigen emoties;

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantHebben geleerd eenvoudiger hun comfortzone te verlaten en laten zich niet tegenhouden of belemmeren door de eventuele angst/onzekerheid die ze voelen.

Engelengeduld

Stop met wachten en afwachten! Wanneer je echt verandering wilt aanbrengen in je huidige situatie, start dan meteen. Graag nodig ik je uit voor een GRATIS telefonisch intake gesprek.

Hoe ziet gemiddeld coachtraject eruit?

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantGratis een telefonisch intake gesprek (duur 60 minuten)

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantAfhankelijk van jouw keuze 6 tot 12 sessies online, normaal gesproken elke maand 1 sessie (duur 90 tot 120 minuten).

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantVanuit de door jou zelfgekozen, vertrouwde omgeving, zonder reis- en/of parkeerkosten.

Benefit voordeel vinkje TRS groen transparantSessies via een (beveiligde) online omgeving via Go to Meeting.

 

Voor wie is Coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die wil investeren in zichzelf, voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, voor iedereen die Bewust, met Passie, een Vreugdevol, Gelukkig, Succesvol, Vitaal leven wil leiden. Voor iedereen die wil STOPPEN met uitsluitend te leven naar de verwachtingen van anderen.

Het maakt niet uit of je werkt of niet, welke opleiding je hebt gevolgd, waar jij op de maatschappelijke ladder staat, wat je gelooft, waar je vandaan komt…

Jouw hulpvraag stellen kan jouw stap zijn naar meer succes, naar rust en ruimte, naar denken in oplossingen, naar verlichting op jouw moeizame pad. Het resultaat zal je verbazen. Zes maanden aan de slag en op weg naar een zelfgekozen leven. Er is alleen 1 belangrijk ding… Jij moet het doen, ik begeleid je graag!

Je kunt op elk moment instappen, een eerste stap is het maken van een afspraak voor een Gratis telefonische intake.

Spijker op zijn kop

De tijd is gekomen om jezelf te laten groeien.

Ben jij toe aan een bewust gelukkig leven vol energie, rust, balans, persoonlijk succes en zingeving?

 

Een korter intensiever gericht coachingproces is uiteraard ook mogelijk, neem contact op met secretariaat@therightspirit.nl
Je kunt meteen een afspraak maken voor een telefonische intake via de reserveringsbutton. Je ontvangt een bevestiging per email.
Maak een reservering knop