Een greep uit de reacties van deelnemers uit verschillende trainingen of workshops:

 

 

 

 

 

 

 

FdL TRS Academy 004-480x480

 

Trainer voor inspirerend leiding geven/actief luisteren/(ont)dekken van talent: enthousiast, energiek, humor en goed inspelend op de groep.

o Goed voorbereid en binnen de korte tijd van de workshop veel bereikt. Zij hebben mede bijgedragen aan de open sfeer, waardoor het mogelijk is om van elkaar te leren. o Freek: Is ervaren, biedt een veilige omgeving, is goed in de interactie met de deelnemers, geeft je nieuwe inzichten.

– Ik vond vooral de trainer van Inspirerend leidinggeven ( Freek….) erg goed. Prima voorbeelden en heel scherp in het gesprek.

Theoretisch en praktisch sterk (veel ervaring), goed inlevingsvermogen en zeer gericht op de ander en dus de groep. Dat maakt dat de training niet vd trainer is, maar van de groep. Dat geeft energie en verhoogt m.i. de impact. Top.

– Betrokken, praktisch bruikbare tips – Kennis van zaken, betrokken en triggerde – prima trainer – Trainer diversiteit in denken, winning team en sharing, zeer goed. Er zat veel vaart in en tot genoeg verdieping in korte tijd – Enthousiast en had goede feedback op reacties uit de groep. Wist goed de inhoud van de voorbeelden los te laten en op gedrag te coachen.

Weet je wat het is, je hebt een leven voor Freek en een leven na Freek. Als je gecoacht bent door deze man, dan zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.